Ποιοι Είμαστε

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας γύρω από εμάς και τα προϊόντα μας!

Η horsePOWER είναι βιοτεχνία κατασκευής χειροποίητων δερμάτινων ειδών στην Κέρκυρα. Κατασκευάζουμε δερμάτινες τσάντες, γυναικείες και αντρικές, όπως σακίδια πλάτης, τσάντες ώμου, τσάντες χιαστί, τσαντάκια μέσης και sling bags. Κατασκευάζουμε και πορτοφόλια, βραχιόλια, ζώνες, νεσεσέρ, μπρελόκ, δερμάτινα κοσμήματα και άλλα χειροποίητα δερμάτινα αξεσουάρ.

Η horsePOWER πρωτοεμφανίστηκε δειλά το 1985 στην Κέρκυρα, σαν ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι που οι πρώτες του δημιουργίες απευθύνθηκαν στην τοπική αγορά.

Πολύ γρήγορα, η πρωτοπορία των αυθεντικών σχεδίων, τα ιδιαίτερα και πάντα ποιοτικά δέρματα, δημιούργησαν ζήτηση και σε επίπεδο χονδρικής, οδηγώντας σε μία οργάνωση της βιοτεχνίας σε εντελώς νέα βάση.

Αποκτήθηκε ο κατάλληλος και πλέον σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και στελεχώθηκε με επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό στο οποίο μεταδόθηκε η αγάπη για το όμορφο και σωστά φτιαγμένο αντικείμενο!

Με το πέρασμα του χρόνου δημιουργήθηκε ένα κοινό που αγάπησε τα προϊόντα της horsePOWER και που παρακολουθεί πιστά και κολακευτικά την πορεία μας.

Το on line e-shop μας πιστεύουμε ότι είναι ένας επιπλέον κρίκος επικοινωνίας και θα είναι πραγματικά χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε.